Referenties

Wij werken samen met deze scholen:

“Voor mij staat binnen het Twents Aansluitingsnetwerk vmbo / mbo maar één doel centraal: Het vergroten van het studiesucces van de leerling / student. Mens & Maatschappij verbindt zich met het vmbo en het hbo om dit doel te realiseren!”

Margo Koopman
Directeur MBO College voor Mens & Maatschappij

Dé onderwijsinstelling voor middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie in de regio Twente.

Bezoek website school  

"Leren wat je kunt."

Marian Kroeze
Directeur MBO College voor Loopbaanontwikkeling & Participatie

Dé onderwijsinstelling voor middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie in de regio Twente.

Bezoek website school  

"Door deze samenwerking kunnen onze leerlingen nóg beter hun persoonlijke route uitstippelen en gericht focussen op hun toekomst."

Jeroen Langbroek
Directeur CSG Het Noordik

Met vier vestigingen voor vmbo, havo, gymnasium en atheneum hebben we voor ieder wat wils. CSG Het Noordik is een leuke school, waar je veel leert én waar je jezelf kunt zijn.

Bij ons op school gaan we ervan uit dat elk kind uniek is en daarom willen we je helpen ontdekken wie je echt wilt zijn en wat je wilt gaan doen. Het gaat immers om jou en de verantwoordelijkheid voor de wereld om je heen. En die verantwoordelijkheid nemen we samen.

Bezoek website school  

"Samen sterk om onze leerlingen een doorlopende leerlijn te kunnen bieden."

Pieter van Schilt
Directeur PIUS X College

Het Pius X College is een katholieke scholengemeenschap voor vmbo, havo en vwo (atheneum en gymnasium). De school heeft twee vestigingen in Almelo. De vmbo- en havo/vwo-locatie is slechts gescheiden door een eigen sportveld. In Rijssen staat de derde locatie van de school. De scholen vallen onder Stichting Carmelcollege, verder is er een nauwe samenwerking met het Sg. St. Canisius.

Bezoek website school  
Website door Webton